Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Toiletvoorzieningen

voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven

Bekijk het assortiment

Toiletwagen verhuur West-Friesland

Geeft u een feestje en bent u op zoek naar een toiletwagen of een ander mobiel toilet om te huren in West-Friesland? Jongewaard Verhuur in Blokker, Noord-Holland heeft zich gespecialiseerd op het gebied van verschillende toiletvoorzieningen voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven. Wij verhuren toiletwagens in West-Friesland en omstreken.

24-uurs service, persoonlijke service staan bij Jongewaard Verhuur hoog in het vaandel. Van het leveren tot aan het aansluiten en schoonmaken van de mobiele toiletten, alles is mogelijk bij ons.

Toiletwagen verhuur bij Jongewaard Verhuur in West-Friesland?

Jongewaard Verhuur heeft een groot aanbod aan assortiment met zes typen toiletwagens, een plaszuil, verplaatsbaar toilet en een verplaatsbaar invalidentoilet. Deze verhuren we onder andere in West-Friesland. De verschillende toiletwagens zijn allen voorzien van een dames- en een herentoilet met urinoir. Vier toiletwagens hebben een gescheiden opgang tussen de dames- en herentoiletten en twee toiletwagens bestaat uit verschillende zijdes. Het verschilt per type toiletwagen hoeveel wasbakken, urinoirs, afvalbakken aanwezig zijn.

De plaszuil is een mobiele urinoir waar vier mannen tegelijk kunnen plassen. Er is voldoende privacy aanwezig door de opstaande scheidingswanden. Daarnaast zijn er nog twee verschillende soorten verplaatsbare toiletten beschikbaar. Het verplaatsbare toilet en het verplaatsbare invalidentoilet. Beiden zijn voorzien van een toilet en urinoir. Het enige verschil is dat een invalidentoilet een bredere en langere instap heeft.

Toiletwagen huren in West-Friesland

De volgende toiletwagens kunt u huren in West-Friesland. Klik hieronder voor meer informatie over het assortiment:

Heeft u vragen of wilt u een toiletwagen bestellen in West-Friesland?

Wilt u een toiletwagen huren voor uw evenement in West-Friesland? Neem dan contact op met Jongewaard Verhuur. Bel naar 06-29562279 of mail naar info@jongewaardverhuur.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier op de website in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Nieuwe toiletwagen

Daar is hij dan: onze nieuwste aanwinst met maar liefst 12 toiletten!

Lees meer

Type 8 is bijna klaar om afgeleverd te worden

Ondanks deze bizarre tijd kijken we ernaar uit, want juist nu vraagt ondernemerschap om creativiteit en doorzettingsvermogen.

Lees meer

Sergio Jongewaard 1 jaar eigenaar Jongewaard Verhuur

Een bizarre tijd waarin wij toch een klein feestje vieren! Vandaag is het namelijk alweer 1 jaar geleden dat wij het familiebedrijf overnamen.

Lees meer

Ik heb een vraag