Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Toiletvoorzieningen

voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven

Bekijk het assortiment

Toiletwagen huren Hoorn

Heeft u frisse toiletvoorziening nodig voor bijvoorbeeld een feestje of evenement in Hoorn? Jongewaard Verhuur in Blokker, nabij Hoorn, is specialist op het gebied van het verhuren van toiletwagens en mobiele toiletten en heeft een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Van verschillende toiletwagens tot toiletten die verrijdbaar zijn, er is veel mogelijk bij Jongewaard Verhuur.

Waarom een toiletwagen huren in Hoorn bij Jongewaard Verhuur?

Met de persoonlijke én 24-uurs service is Jongewaard Verhuur erg flexibel. Wij verzorgen alles van A tot Z. Het leveren van mobiele toiletten en toiletwagens, het aansluiten en het schoonmaken, alles kan uitgevoerd worden door Jongewaard Verhuur. Persoonlijkheid, flexibiliteit en bereikbaar zijn staan hoog in het vaandel bij Jongewaard Verhuur.

Welke toiletwagens kunt u huren in Hoorn?

Ons assortiment bestaat uit maar liefst zes typen toiletwagen, een plaszuil, een verplaatsbaar toilet en een verplaatsbaar invalidentoilet. Deze kunt u huren voor uw evenement of feest in Hoorn. Voor de mobiele toiletten, de plaszuil en de verplaatsbare toiletten geldt dat deze overal geplaatst kunnen worden omdat wateraansluiting en riolering niet nodig zijn.

Benieuwd welke toiletwagens u kunt huren in Hoorn? Bekijk hieronder ons ruime assortiment met alle informatie over de toiletvoorziening:

U huurt al een toiletwagen vanaf €225,- en  losstaande toiletten (plaszuil, verplaatsbaar toilet, verplaatsbaar invalidentoilet) vanaf €100,-. Klik hier om de volledige prijslijst te bekijken.

Toiletwagen huren in Hoorn

Wilt u een toiletwagen huren voor uw evenement of feest in Hoorn of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-29562279, per mail info@jongewaardverhuur.nl of u kunt ons contactformulier invullen op de website. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Laatste nieuws

Nieuwe toiletwagen

Daar is hij dan: onze nieuwste aanwinst met maar liefst 12 toiletten!

Lees meer

Type 8 is bijna klaar om afgeleverd te worden

Ondanks deze bizarre tijd kijken we ernaar uit, want juist nu vraagt ondernemerschap om creativiteit en doorzettingsvermogen.

Lees meer

Sergio Jongewaard 1 jaar eigenaar Jongewaard Verhuur

Een bizarre tijd waarin wij toch een klein feestje vieren! Vandaag is het namelijk alweer 1 jaar geleden dat wij het familiebedrijf overnamen.

Lees meer

Ik heb een vraag