Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Toiletvoorzieningen

voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven

Bekijk het assortiment

Toilet verhuur plaszuil Hoorn

Geeft u een feestje thuis of organiseert u een groot of klein evenement op locatie in Hoorn? Dan regelt Jongewaard Verhuur de toiletvoorziening voor u.  Jongewaard Verhuur verhuurt verscheidene toiletvoorziening, waaronder de plaszuil (plaskruis).

Plaszuil huren bij Jongewaard Verhuur in Hoorn

Geen lange wachtrijen bij de toiletten meer dankzij de plaszuil van Jongewaard Verhuur. Er kunnen vier mannen tegelijk gebruik maken van de plaszuil. Ideaal voor uw evenement of feest in Hoorn. De plaszuil is ruimtebesparend. Op de ruimte waar normaal gesproken een urinoir geplaatst wordt, worden er nu vier geplaatst. Weg met de lange wachttijden! De plaszuil is gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt voor plaatsen waar watertoevoer en afvoer niet mogelijk is. Wel moet een plaszuil op een stevige ondergrond staan. De openstaande scheidingswanden zorgen ervoor dat er genoeg privacy is.

Bij Jongewaard Verhuur in Hoorn kunt u terecht voor plaszuilen, maar ook andere toiletvoorzieningen. Bij Jongewaard vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Wij bieden een 24-uurs service en zijn daarom zeer flexibel. 

Assortiment Jongewaard Verhuur Blokker, nabij Hoorn

Naast de plaszuil (plaskruis)  verhuurt Jongewaard Verhuur ook andere toiletvoorzieningen. Hieronder kunt u het gehele assortiment met bijbehorende informatie vinden:

Plaszuil huren in Hoorn

Bent u van plan om een feestje te geven in Hoorn en heeft u een plaszuil nodig? Of heeft u andere vragen op het gebied van onze toilet verhuur? Neem dan contact met ons op via 06-29562279, info@jongewaardverhuur.nl of vul ons contactformulier op de website in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Nieuwe toiletwagen

Daar is hij dan: onze nieuwste aanwinst met maar liefst 12 toiletten!

Lees meer

Type 8 is bijna klaar om afgeleverd te worden

Ondanks deze bizarre tijd kijken we ernaar uit, want juist nu vraagt ondernemerschap om creativiteit en doorzettingsvermogen.

Lees meer

Sergio Jongewaard 1 jaar eigenaar Jongewaard Verhuur

Een bizarre tijd waarin wij toch een klein feestje vieren! Vandaag is het namelijk alweer 1 jaar geleden dat wij het familiebedrijf overnamen.

Lees meer

Ik heb een vraag