Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Toiletvoorzieningen

voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven

Bekijk het assortiment

Toilet verhuur in Purmerend

Jongewaard Verhuur verhuurt toiletten voor feesten, partijen, evenementen of bedrijven in [plaatsnaam]. Met ons ruimte assortiment zorgen wij ervoor dat er aan al uw wensen op het gebied van toiletvoorziening wordt voldaan.

24-uurs service, persoonlijke service, leveren, aansluiten en schoonmaken van de mobiele toiletten zijn diensten die Jongewaard Verhuur in Blokker, nabij Purmerend hoog in het vaandel heeft staan. Jongewaard Verhuur is flexibel en gemakkelijk bereikbaar.

Toilet huren bij Jongewaard Verhuur nabij Purmerend

Verschillende toiletwagens groot en klein, met of zonder urinoir, plaszuilen, verplaatsbare toiletten, verplaatsbare invalidentoiletten, alles is mogelijk bij Jongewaard Verhuurd. Daarnaast zijn er toiletwagens met gescheiden opgang en met verschillende zijden voor mannen en vrouwen. Mobiele toiletten (de plaszuilen, het verplaatsbare toilet, het verplaatsbare invalidentoilet) zijn verrijdbaar en dus gemakkelijk overal te plaatsen. Dit maakt de toiletvoorziening flexibel in gebruik. De plaszuil is overigens ook ruimtebesparend. Waar er normaal gesproken een urinoir op een plek geplaatst wordt, kunnen er nu vier urinoirs geplaatst worden.

Ruim assortiment aan toilet verhuur bij Jongewaard Verhuur. Diverse toiletten die wij verhuren voor uw evenement in Hoorn, nabij Purmerend. Ons assortiment bestaat uit:

Vanaf €225,- kunt u toiletwagens huren en vanaf €100,- zijn plaszuilen en verplaatsbare toiletten te huren. Klik hier voor onze volledige prijslijst.

Neem contact op met Jongewaard Verhuur nabij Purmerend

Wilt u een toiletwagen huren of een ander mobiel toilet? Neem contact met ons op via 06-29562279, per mail info@jongewaardverhuur.nl of vul onze contactformulier op de website in.

Laatste nieuws

Nieuwe toiletwagen

Daar is hij dan: onze nieuwste aanwinst met maar liefst 12 toiletten!

Lees meer

Type 8 is bijna klaar om afgeleverd te worden

Ondanks deze bizarre tijd kijken we ernaar uit, want juist nu vraagt ondernemerschap om creativiteit en doorzettingsvermogen.

Lees meer

Sergio Jongewaard 1 jaar eigenaar Jongewaard Verhuur

Een bizarre tijd waarin wij toch een klein feestje vieren! Vandaag is het namelijk alweer 1 jaar geleden dat wij het familiebedrijf overnamen.

Lees meer

Ik heb een vraag