Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Toiletvoorzieningen

voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven

Bekijk het assortiment

Toilet verhuur in Hoorn

Bij Jongewaard Verhuur in Hoorn kunt u toiletwagens huren. U heeft keuze uit een ruim assortiment. Denk hierbij aan verschillende toiletwagens met of zonder urinoir, plaszuilen, verplaatsbare toiletten en verplaatsbare invalidentoiletten. De mobiele toiletvoorziening (plaszuilen, verplaatsbaar toilet en verplaatsbaar invalidentoilet) zijn verrijdbare toiletten die op elke gewenste plek neergezet kunnen worden en gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Jongewaard Verhuur onderscheidt zich met haar 24-uurs service en persoonlijke advies. Wij leveren, aansluiten en schoonmaken mobiele toiletten waardoor zij flexibel zijn. Toiletvoorziening voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven, het is allemaal mogelijk.

Toiletwagens huren in Hoorn

Voor iedere gelegenheid verhuren wij toiletten. We hebben zes toiletwagens die zijn voorzien van minimaal één heren- en één damestoilet. Een aantal hebben een eigen gescheiden opgang, en twee toiletwagens hebben aparte zijdes voor de heren en de dames. De verrijdbare toiletten, het verplaatsbare toilet en het verplaatsbare invalidentoilet, zijn voorzien van een comfortabel toilet en urinoir voor de heren. Het dak van de verplaatsbare toiletten is afgesloten met een hangslot en het dak is lichtdoorlatend. De verplaatsbare Invalidentoilet heeft een bredere en langere instap dan het toilet en is erg gebruiksvriendelijk in gebruik. Verder biedt Jongewaard Verhuur nog plaszuilen waar vier mannen tegelijk kunnen plassen.

Assortiment toilet verhuur Hoorn

Bent u benieuwd naar de verhuurmogelijkheden van Jongewaard Verhuur? Bekijk dan hieronder ons volledige assortiment

Ook een toiletwagen huren in Hoorn? Dat kan!

Wilt u een toiletwagen huren voor uw feest of evenement in Hoorn of heeft u een andere vraag? Stel ons deze gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-29562279, per mail info@jongewaardverhuur.nl of u kunt ons contactformulier invullen op de website.

Laatste nieuws

Nieuwe toiletwagen

Daar is hij dan: onze nieuwste aanwinst met maar liefst 12 toiletten!

Lees meer

Type 8 is bijna klaar om afgeleverd te worden

Ondanks deze bizarre tijd kijken we ernaar uit, want juist nu vraagt ondernemerschap om creativiteit en doorzettingsvermogen.

Lees meer

Sergio Jongewaard 1 jaar eigenaar Jongewaard Verhuur

Een bizarre tijd waarin wij toch een klein feestje vieren! Vandaag is het namelijk alweer 1 jaar geleden dat wij het familiebedrijf overnamen.

Lees meer

Ik heb een vraag