Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Toiletvoorzieningen

voor feesten, partijen, evenementen en bedrijven

Bekijk het assortiment

Toilet huren Hoorn

Bent u op zoek naar een toilet dat u kunt huren in Hoorn, Noord-Holland? Jongewaard Verhuur is de specialist op het gebied van toiletvoorziening in Hoorn. Wij bieden twee soorten toiletten aan: het verplaatsbare Toilet en het verplaatsbare Invalidentoilet.

Met haar 24-uurs service, flexibliteit én persoonlijke service zorgt Jongewaard Verhuur in Hoorn ervoor dat er aan al uw wensen wordt voldaan. Wij verzorgen de levering van het toilet, het aansluiten en schoonmaken.

Verplaatsbaar Toilet en Invalidentoilet huren bij Jongewaard  in Hoorn

Het verplaatsbare toilet kunt u gebruiken voor verschillende soorten evenementen en activiteiten in Hoorn. Het toilet is ruim inzetbaar, gemakkelijk te verplaatsen en is een voordelige oplossing wanneer er een tijdelijke behoefte is aan sanitair. Het verplaatsbare Toilet is voorzien van een comfortabel toilet en een urinoir voor de heren. Het dak is lichtdoorlatend en is afgesloten met een hangslot. Het Invalidentoilet is eveneens een verplaatsbaar Toilet, maar met een breder en langere instap en dus gebruiksvriendelijk in gebruik. Het toilet is te huren vanaf €100,-.

Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden van ons toilet verhuur? Bekijk hier het gehele assortiment aan toiletvoorziening die Jongewaard Verhuur aanbiedt:

Een speciaal verzoek of een toilet huren in Hoorn?

Wilt u een toilet huren, of heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet op contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken op 06-29562279, info@jongewaardverhuur.nl of u kunt onze contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.